Discussieavond: Help, de boer verzuipt

DOESBURG / BRONCKHORST – Veel kritiek is er op het natuurvriendelijke maaibeleid van het Waterschap Rijn en IJssel, zeker na de wateroverlast in augustus. Het kabinet wil de aankoop van gronden en het aanleggen van nieuwe natuur stil leggen wegens bezuinigingen. De provincie Gelderland wil echter doorgaan met natuurplannen. Ook in het gebied van Waterschap Rijn en IJssel worden veel (nieuwe) plannen gemaakt.

Wat gaat er gebeuren en wordt de landbouw de dupe? LTO Noord afdeling Bronckhorst e.o. houdt daarom een discussieavond op 24 november om 20.00 uur in Den Bremer in Toldijk. Er wordt ingegaan op een aantal stellingen. Harry Keereweer, gedeputeerde Provinciale Staten van Gelderland, en Ben Lichtenberg, provinciaal voorzitter LTO Noord Gelderland, geven een inleiding. Ook zal namens het Waterschap Rijn en IJssel iemand aanwezig zijn om het beleid van het waterschap toe te lichten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.