Sint beoordeelt Pieten tijdens talentenjacht

LOENEN – Sinterklaas en een behoorlijk aantal Pieten kwamen dit jaar op zaterdag 20 november in Loenen aan en werd verwelkomd door de Dorpsraad Loenen. Muziekvereniging O.L.T.O. zorgde liep voorop en zorgde ervoor dat de Sint aankwam bij de Brink.

De Goedheilig man was opgevallen dat er in Nederland veel talentenjachten gehouden worden en het leek hem leuk om ook voor zijn eigen Pieten een talentenjacht te houden in De Brink. Zo gezegd, zo gedaan, de pieten werden beoordeeld op hun talent. De kinderen vonden het prachtig. Later in de middag konden de kinderen met de Sint in gesprek. En ook alle kinderen in Loenen mogen de schoen gaan zetten. De sint wordt rond 13.45 uur verwelkomd door de voorzitter van de Dorpsraad Loenen en begint vervolgens aan de optocht die traditiegetrouw wordt voorgegaan door muziekvereniging O.L.T.O. De optocht eindigt bij De Brink, waar het Sinterklaasfeest wordt voortgezet. – Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.