De Sperwer danst bij intocht Sinterklaas

LAAG-KEPPEL – Veel kinderen waren zaterdag, samen met hun ouders, gekomen om naar de Sint te kijken terwijl hij met de boot aankwam in Laag-Keppel. Voordat de boot aankwam, dansten de jongens en meiden van street- en showdance van de Sperwer op de steiger.

Nadat Sinterklaas aan wal was gekomen en samen met Amerigo en de Pieten naar het kasteel was gegaan, verzorgden de dansers nog een keer een optreden voor de Sint. Dit deden zij met alle andere aanwezige kinderen. Het werd een gezellig feest. Sinterklaas vertrok daarna naar zorgcentrum Hyndendaal en ook daar gingen de meiden en jongens van De Sperwer mee naartoe om enthousiast voor de ouderen op te treden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.