OVE-decemberactie 2010 van start

EERBEEK – De Ondernemers Vereniging Eerbeek (OVE) is 11 november begonnen met de decemberactie die nog tot 5 december loopt en van 6 december tot en met 24 december. Voor deze actie worden er tussen de 50 en 100 duizend kanskaarten gedrukt. De consument ontvangt voor elke aankoop vanaf vijf tot 50 euro één kanskaart. Voor elke volgende 50 euro die besteed wordt, ontvangt men een volgende kanskaart.

De kanskaarten moeten voorzien zijn van naam en adres en vervolgens gedeponeerd worden in de bekende OVE-bussen die bij Primera Tabor, Gall & Gall Geerst, Tabor Marskramer en Boekhandel Hendriks staan. De kaart ontvangt de consument alleen bij de deelnemende winkeliers die te herkennen zijn aan het grote raambiljet van de OVE-decemberactie 2010. Alleen A-leden van de OVE kunnen deelnemen. B-leden en supermarkten nemen niet deel.

Er zijn vier trekkingen waarbij voor een bepaald bedrag aan waardecheques wordt verloot. Deze trekkingen worden op donderdag 25 november, donderdag 9 en 16 december en dinsdag 28 december verricht. De waarde van de uit te keren cheques bedraagt tien tot 50 euro. De cheques kunnen tot 31 januari 2011 worden ingeleverd bij de deelnemende winkeliers. De cheques kunnen niet voor contant geld worden ingewisseld. De winnaars krijgen altijd persoonlijk bericht en de prijswinnaars worden bekend gemaakt via de kranten.

In de decembermaand zijn er ook weer extra OVE-koopavonden. Op donderdag 2 december, afhankelijk van het bedrijf, tot maximaal 20.00 uur, vrijdag 3 december zijn de OVE-winkels tot 20.00 uur en de dag voor Pakjesavond, zaterdag 4 december tot 16.00 uur. Zaterdag 11 december is het tot 20.00 uur Kerstkoopzaterdagavond en op zondag 19 december is er een extra koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur. Woensdag 22 december zijn de winkels, afhankelijk van het bedrijf, tot maximaal 20.00 uur open. Op donderdag 23 december zijn de winkels tot 20.00 uur open. Vrijdag 24 en vrijdag 31 december zijn de winkels tot 16.00 uur open om nog de laatste spulletjes voor de feestdagen in huis te halen. Niet alle bedrijven maken van bovenstaande gelegenheden gebruik.

www.info-eerbeek.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.