Nieuwe volleybaltalenten

EERBEEK – Afgelopen zaterdag stond de Bhoele vol met nieuwe volleybaltalenten. Volleyballers uit de regio waren al vroeg naar Eerbeek gekomen om hun wedstrijden te spelen. De tribunes vol met supporters, ouders en grootouders, moedigden enthousiast hun kinderen aan.

Het was een drukte van belang in sporthal de Bhoele. Alle mini’s waren al vroeg vertrokken voor hun wedstrijden in sporthal de Bhoele. Op acht velden werden tegelijkertijd wedstrijden gespeeld. Onder leiding van Jacco Meijerhof en vele vrijwilligers van volleybalvereniging Spiker verliep de organisatie uitstekend. Alles keurig op tijd en de standen correct verwerkt.

Tijdens deze ochtend spelen uiteraard ook diverse teams van Spiker hun wedstrijden. Met veel plezier en enthousiasme wordt circulatievolleybal gespeeld.

Het aantal nieuwe leden groeit snel, maar Spiker kan nog veel nieuwe leden gebruiken. Vooral jongens zijn zeer welkom bij de club. Kom eens kijken naar de training. Iedereen mag drie maal gratis meetrainen voordat ze lid worden.

De mini’s trainen op de maandagmiddag vanaf 16.00 uur in sporthal de Bhoele aan de Händelstraat in Eerbeek.

www.spiker.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.