Maroen Shoes bedankt haar klanten

DOESBURG – Maroen Shoes aan de Ooipoortstraat in Doesburg sluit zaterdag 27 november om 16.00 uur definitief haar deuren. Na vijf jaar ondernemerschap vindt Angela het tijd voor wat anders. “Helaas heeft Maroen Shoes het niet gered, maar ik ben een eraring rijker”, aldus Angela. “Graag wil ik mijn klanten bedanken voor hun vertrouwen en in het bijzonder wil ik Wilma, Merith en Mireille bedanken voor hun inzet de afgelopen tijd”.
Angela doet nog een extra oproep aan mensen die een goed doel willen vertegenwoordigen. Een klein deel van de nog overgebleven schoenen wil Angela graag schenken aan minder bedeelden in ons land of in het buitenland. “Als ik denk dat de schoenen goed terecht komen, dan doneer ik ze kosteloos”, vertelt Angela.

E-mail. maroenshoes@hetnet.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.