Gradus Wonnink 44 jaar bij Claus

DOESBURG – Vrijdag 19 november was het een gedenkwaardige dag voor de heer Gradus Wonnink. Na 44 jaar trouwe dienst nam hij afscheid van directie en collega’s van de firma Claus. Gradus had de mogelijkheid om met de VUT, oftwel pre-pensioen, te gaan en met zijn 61 jaar leek hem dat wel.
Als iemand zo lang bij dezelfde “baas” heeft gewerkt is het niet meer dan logisch dat er toch een groot afscheid wordt gehouden. In de bovenzaal van de Waag was het dan ook al snel heel vol met allemaal collega’s, vrienden en familie die dit mee wilden vieren. Gradus is een all-round timmerman, want in de beginjaren moesten alle kozijnen ook nog met de hand gemaakt worden. Er is bijna geen huis in Doesburg waar Gradus niets voor gemaakt heeft. Volgens de heer Claus heeft hij zelfs nog twee raadszetels gemaakt. De laatste 30 jaar was hij werkplaatschef – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.