60-jarig huwelijksechtpaar

DIEREN – Zondag was het 60 jaar geleden dat het echtpaar Arler – Hop in het huwelijk is getreden. Burgemeester Petra van Wingerden bezocht het echtpaar in Beverode in Dieren om hen namens de gemeente te feliciteren. Natuurlijk ontvingen zij ook een mooi boeket bloemen en een boekje over de gemeente Rheden.

De heer Arler werd op 1 augustus 1923 in utrecht geboren en mevrouw Hop op 31 augustus in dat zelfde jaar in Ede. Na hun trouwen is het paar in Amsterdam gaan wonen. Hier is ook hun dochter geboren. De heer Arler werkte bij de spoorwegen en werd in 1963 overgeplaatst naar Dieren. Tien jaar later is hij bij papierfabriek Lona in Loenen gaan werken. Mevrouw Arler – Hop was in die tijd huisvrouw. Hij genoot in zijn vrije tijd van vissen en puzzelen en zij hield erg van breien en heeft dan ook heel wat mooie dingen voor haar kleinkinderen gemaakt. Het echtpaar heeft een dochter, vier kleinkinderen en inmiddels vijf achterkleinkinderen. – Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.