Herfstconcert La Fraternité

BRUMMEN – Zondag 21 november gaf muziekvereniging La Fraternité een herfstconcert. Dit concert begon om 11 uur en werd gehouden in de stamkroeg van La Fraternité, De Vroolijke Frans te Rhienderen. De zaal was goed gevuld, het was gezellig druk.

Het publiek werd welkom geheten door de voorzitter, Henk Plant, waarna de aftrap van dit concert werd gedaan door het opleidingsorkest, onder leiding van Andy Kievits. Ze speelden Inter-pop en het alom bekende Mama-Mia van de popgroep ABBA.

Na een snelle stoelwissel liet het grote orkest, ook onder leiding van Andy Kievits, van zich horen met Yellow Mountains, Blue Ridge Saga en Jewish Folksong suite.
Uit de nummers die ten gehore werden gebracht bleek dat La Fraternité nog steeds springlevend is en nog steeds meedoet in de gemeente Brummen.
Dit zou natuurlijk onmogelijk zijn zonder de volledige inzet van alle muzikanten die op alle fronten hun steentje bijdragen. Deze bijdrage is niet alleen op muzikaal gebied, ook in de vorm van het ophalen van oud-papier. Daarom, voor de pauze, een bijzonder woord van dank aan Gerrit Nijman. Hij haalt al jaren het oud-papier op voor de vereniging. Nu is het tijd voor een ander, aldus Gerrit. Ook een bijzonder woord van dank aan René Steen. René is ook een trouw oud-papier ophaler en gaat hier ook zeker mee door. Echter, René is geen lid van de vereniging. Des te meer een rede om hem voor zijn geweldige inzet te bedanken. Tot slot nog een woord van dank aan een man achter de schermen, Berry Rosenkamp. Hij heeft de website van La Fraternité gebouwd en deze ook jaren lang onderhouden. Ook hij vindt het tijd voor een opvolger en geeft het stokje door.

Na een korte pauze vervolgde La Fraternité het programma met het alom bekende Les Miserables en Selections from Highschool musical 2.

Een geslaagd concert. Het volgende concert is op 19 december in Tolzicht.
Op 22 januari voert La Fraternité samen met cultureel Broek de musical “Peter en de Wolf” op.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.