Verkeerscontroles in de Doesburg, Rheden en Velp

REGIO – Het Verkeershandhavingsteam (VHT) van de politie heeft tussen vrijdag en zaterdag een aantal controles gehouden, ondermeer op drank. Eén beginnend bestuurder in Velp verkeerde onder invloed. De andere overtredingen:

Doesburg, Barend Ubbinkweg en Koppelaan. Van 19.00 uur tot 21.30 uur. In totaal werden hier 495 blaastesten afgenomen. Niemand bleek onder invloed te verkeren. Wel werden twee bekeuringen uitgeschreven (voor een kapotte verlichting aan een auto en rijden over een busbaan).
Rheden, Ellecomsedijk en Zutphensestraatweg. Van 21.30 uur tot 23.30 uur. In totaal werden hier 376 blaastesten afgenomen, waarbij geen overtredingen werden geconstateerd. Wel was er een boete voor een verkeersdeelnemer die 128 kilometer per uur reed, terwijl ter plaatse niet harder dan 80 mag worden gereden.
Velp, Arnhemsestraatweg en Nordlaan. Van 00.00 uur tot 01.30 uur. In totaal werden hier 197 blaastesten afgenomen. Eén beginnend bestuurder bleek onder invloed te verkeren (ongeveer 0,83 promille). Daarnaast werden nog vijf andere verkeersovertredingen geconstateerd. Het betrof viermaal rijden zonder rijbewijs (twee keer op een brommer en twee keer in een auto) en eenmaal niet handsfree bellen tijdens het rijden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.