Unisono scoort op Duits festival

VELP – Harmonie Unisono Velp heeft onlangs met succes meegedaan aan het muziekfestival van Nordrhein-Westfalen. In Kevelaar speelde de harmonie twee stukken: I’m Seventeen Come Sunday en Fate of the Gods. Dit werd beloond met een oorkonde Predikat met sehr gutem Erfolg. Het orkest kreeg daarnaast complimenten voor de goede bezetting, het jeugdig karakter en goede samenspel. Deze zeer positieve beoordeling is het resultaat van een inspanningen van de muzikanten en dirigent Wolbert Baars. Deelname aan het festival heeft volgens Unisono bijgedragen aan een betere muzikale kwaliteit en meer onderlinge samenwerking. Dat komt vooral het verenigingsverband ten goede.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.