Onderwijsondersteuner van 2010

VELP – Op voordracht van basisschool De Arnhorst in Velp was Inge Geerlings genomineerd voor DE Onderwijsondersteuner van 2010. Samen met nog twee kandidaten maakte zij kans op deze landelijke titel. Degene met de meeste stemmen en de beste papieren volgens de jury zou winnen; en dat werd Inge Geerlings uit Velp.

Inge is nu twee jaar verbonden aan De Arnhorst als klassenassistent, begeleidster rugzakleerlingen, administratief medewerker, secretaresse, invaller, coördinator tussenschoolse opvang, hand- en spandienstcollega en wat al niet meer. Daarnaast verzorgt zij thuis vrijwillig de site en zorgt ze dat deze up-to-date is. Ze is niet alleen de rechterhand van iedereen, maar ook de gouden hand.

Hiervoor was Inge al twintig jaar vrijwillig aan de school verbonden en nam ze ook al veel taken op zich. Daarnaast is ze (oppas-)oma en past ze op verschillende kinderen van school op.