Vrijwilligers verkopen 11760 Zonnebloemloten

REGIO – De vrijwilligers van de Zonnebloem hebben dit jaar 11760 loten verkocht in de regio Veluwezoom. In totaal is daarmee 23.520 euro opgehaald. Deze opbrengst komt onder meer ten goede aan de boottocht die de Zonnebloem regio Veluwezoom in april 2011 organiseert voor zieken en gehandicapten.

De trekkingsuitslag staat op www.zonnebloem.nl en Tekstpagina 559 van Ned 1, 2 en 3. Ook kan men via tel. 0900 – 0633 achterhalen of er een prijs op hen lot is gevallen. Prijswinnaars worden verzocht het winnende lot te zenden aan Pondres, t.a.v. Zonnebloemloterij, Postbus 1279, 5004 BG Tilburg met vermelding van NAW-gegevens en het giro- of banknummer om de geldprijs te ontvangen.

www.zonnebloem.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.