Vrijwilligers gezocht

DOESBURG – Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Doesburg zoekt vrijwilligers voor diverse organisaties. Er wordt een vertrouwenspersoon gezocht voor een organisatie die dag en nacht beschikbaar is voor een gesprek via telefoon, chat of e-mail. Anoniem en vertrouwelijk, voor iedereen. Mensen die hun hart willen luchten, kunnen bij deze vrijwilliger terecht.

De bezoek en Opvang Service van de gemeente Rheden zoekt vrijwilligers die gemiddeld een dagdeel per week een bezoekje willen brengen aan een chronisch ziek of dementerend persoon, meestal een oudere. De activiteit kan bijvoorbeeld bestaan uit een spelletje doen, een wandeling maken of een praatje maken.
Ook wordt er nog een Maatje gezocht voor het vergezellen van één van de cliënten. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het boodschappen doen, een keertje naar de stad, koffiedrinken, als gezelschap en geringe ondersteuning bij het lopen van de cliënt (loopt met rollator).

www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/doesburg
Tel. 0313 – 472632 ma- en vrijdagochtend)
E-mail. vvb@carion.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.