Winnaars Sportverkiezing gemeente Rheden

DIEREN – De prijswinnaars van de sportprijzen 2010 in de gemeente Rheden zijn onlangs bekend gemaakt in Theothorne in Dieren. Topsporter van het jaar is Theo Theunissen geworden. Bij het driebanden (biljart) is hij Nederlands Kampioen geworden.

Stefanie en Mariëlle Willemsen zijn het topsportteam van 2010. Zij beoefenen al vele jaren op zeer hoog niveau de Twirling sport. Perry Bouwman van TV Beekhuizen is sportvrijwilliger van het jaar geworden. Bouwman is een jonge vrijwilliger die niet alleen actief is binnen zijn eigen verenging, maar heeft ook een samenwerking opgezet met andere verenigingen. Hendri Witteveen is het meest sportieve raadslid. Dit vooral vanwege zijn prestaties als hardloper, maar ook door zijn respectvolle gedrag naar anderen. Elena Gourieva is de Breedtesporter van 2010. De gedrevenheid van Elena bij het promoten van haar geliefde badmintonsport is zeer inspirerend. Boul’Animo is de breedtesportvereniging van het jaar geworden. De vereniging probeert meer te zijn dan een simpele vereniging waar met balletjes gegooid wordt niet alleen via het organiseren van vele toernooien, maar ook op het gebied van promotie van de sport en de samenwerking met anderen hebben zij het afgelopen jaar stappen gezet.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.