Voorbereidingen jubileum Bruvoc

BRUMMEN – Volleybalvereniging Bruvoc uit Brummen bestaat 21 december 50 jaar; reden genoeg om dit groots te vieren. De in het leven geroepen jubileumcommissie heeft inmiddels een programma samengesteld met onder andere een officiële receptie, een feestavond, een volleybalclinic voor de Brummense jeugd en een demonstratiewedstrijd tussen Heutink / Pollux en Taurus.

Één van de initiatieven om het jubileum te kunnen financieren, is de bekende jubileumclub van 50. Met een eenmalige donatie van 50 euro kan men het jubileum ondersteunen. In ruil daarvoor wordt de bedrijfsnaam op het Jubileumclub van 50-bord geplaatst. Dit bord staat elke thuiswedstrijd in sportzaal Rhienderoord. Ook komt de bedrijfsnaam met logo op de speciale Bruvoc jubileumsite en ook bij jubileumnieuws in de Time Out.

E-mail. h.vd.stelt@hetnet.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.