Meiden voetbaltalenten bij Twente

KLARENBEEK – Verschillende meiden-voetbaltalenten uit de regio (VV Voorst en SC Klarenbeek) zijn onlangs weer, zoals elk jaar, getrakteerd op een avond top-vrouwenvoetbal. Ditmaal bij eredivisie vrouwenvoetbal in De Grolsch Veste in Enschede. Daar speelde FC Twente tegen FC Zwolle.

De meiden die werden getrakteerd hadden meegedaan in de selectiewedstrijden van het JeugdPlanNederland 2010-2011 van de KNVB ( ‘ de weg naar Oranje’). En dat wilden we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ze werden verdiend even in het zonnetje gezet.

FC Twente had ook zijn beste beentje voorgezet: De deelneemsters kregen een ‘goodiebag’ met onder andere seizoenskaarten, foto’s met handtekeningen van hun favoriete speelsters, ontvangst in de VIP-lounge na afloop met de speelsters en op de wallscreens prijkte hun foto met de tekst: ‘ welkom SC Klarenbeek en VV Voorst!’
Na de wedstrijd gingen de meiden op de foto met onder andere Marlous Pieete (ook bekend van het nationaal elftal). De wedstrijd eindigde overigens in een 1-0 overwinning voor FC Twente.

Dit jaar waren de gelukkigen die mee mochten naar Enschede: Lieneke Derksen (RVT) van VV Voorst; Maaike van der Jagt ( Regio 013) van SC Klarenbeek; Frida Boone (Interregionaal 014) van VV Voorst; Lisanne van Gurp (Interregionaal 014) van SC Klarenbeek; Marianne Westerink (Interregionaal 014) van SC Klarenbeek; Kirsten Veerkamp (District 015) van SC Klarenbeek; Miriana Piga (District 017) van SC Klarenbeek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.