Home / Eerbeek / Wals valt in water

Wals valt in water

EERBEEK – Een Wals (een machine die het asfalt verdicht) is donderdag omstreeks 07.30 uur te water geraakt tijdens de werkzaamheden langs het Apeldoorns Dierens Kanaal. Door de gladde berm, zakte de Wals weg en raakte te water. Dit gebeurde ter hoogte van Eerbeek. De bestuurder kon er zonder moeite uitkomen en is ongedeerd. Heuting & Zn. heeft met een takelwagen de acht ton wegende Wals iets voor 10.00 uur uit het water gehesen. Er is geen olie of diesel in het water gelekt. De mannen konden vlak daarna de werkzaamheden weer voortzetten. – Foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.