Resultaten Spiker volleybal

EERBEEK – Afgelopen zaterdag moesten zowel de Spikerteams Dames 1 als Heren 1 hun volleybalwedstrijd in thuisbasis, sporthal de Bhoele in Eerbeek, spelen. Beide teams wonnen en voor Dames 1 was het wel een heel bijzondere wedstrijd.

Spiker heren 1 moest aantreden tegen het hoger geplaatste team, VVH 2 uit Harderwijk. Een zeer ervaren en geslepen ploeg die op vele manieren probeerde om de Eerbeekse formatie te overtroeven. Spiker begon goed aan de wedstrijd, maar halverwege de 1e set wisten de mannen uit Harderwijk deze set naar zich toe te trekken. Vanaf de 2e set herpakte Spiker zich zeer goed en wist dit tot het eind van de laatste set vast te houden. Setstanden: 22-25, 25-22, 25-23 en 25-16.

Ook Dames 1 kan terugkijken op een geslaagde wedstrijd. De dames moesten aantreden tegen Dames 2 van Spiker. Beide teams zijn behoorlijk verjongd vanaf dit nieuwe seizoen er is veel jeugd opgenomen in de seniorencompetitie. “Er zit veel talent bij deze vereniging”, aldus trainer en coach Willy van Schoonhoven. “Hier kunnen we nog zeer vele jaren mee vooruit”. De tribune zat vol met publiek om hun ‘eigen’ team aan te moedigen. Dames 1 won met 3-1 en is hierdoor opgeklommen naar een mooie 3e plaats in de 1e klasse. Setstanden: Dames 2-Dames 1; 18-25, 25-18, 11-25 en 23-25.

Overige resultaten; Spiker H2-DSC H2, 4-0; Spiker MA1-Blauw Wit MA1, 2-2; Spiker DS5-Voorwaarts DS6, 4-0; ABS MC1-Spiker MC1, 0-4; WSV MB1-Spiker MB2, 1-3; Alterno MB1-Spiker MB1, 4-0.

Op zaterdag 27 november spelen beide damesteams wederom tegen elkaar om 11.30 uur. Op 4 december is er weer een volledig programma van volleybalvereniging Spiker in sporthal de Bhoele. Publiek is van harte welkom in sporthal de Bhoele aan de Händelstraat. De toegang is uiteraard gratis.