Home / Doesburg / Ook SC Doesburg bij Sparren

Ook SC Doesburg bij Sparren

DOESBURG – Zondag is TV Gelderland bij Sportclub Doesburg op bezoek geweest. Net als DWV een week eerder, dingt de voetbalclub ook mee naar de titel De leukste club van Gelderland. Maandagavond zijn er velen naar de studio geweest, hier konden ze nogmaals in het programma Sparren laten zien waarom ze de leukste club zijn. Het was zondag alleen jammer dat vanwege de vele regen de voetbalwedstrijd niet kon doorgaan, maar vrijwel alle leden waren in de kantine verzameld om toch maar te laten zien hoe gezellig het daar is. Wat de uitslag is geworden maandagavond was bij het ter perse gaan van deze krant nog niet bekend. Op de foto: TV Gelderland in gesprek met voorzitter Wim Egbertzen en Ineke van Elk – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.