Home / Velp / Velpenaar opgepakt na diefstal bierfusten

Velpenaar opgepakt na diefstal bierfusten

VELP – Een 38-jarige man uit Velp is maandagmiddag door de politie in zijn woonplaats opgepakt wegens winkeldiefstal. De man wordt verdacht van diefstal van twee bierfusten uit een supermarkt aan de Hoofdstraat.

Personeel van de zaak betrapte de Velpenaar toen hij met de buit de kassa passeerde zonder af te rekenen. Eenmaal buiten werd hij aangesproken en later aan de politie overgedragen. De man heeft inmiddels bekend en kreeg een winkelverbod opgelegd van een jaar. Justitie bepaalt wat er verder met de Velpenaar gebeurt.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.