Muzikale opening van Guus’225e expositie in Velp

VELP – Anna Wiersum op altviool, Henk Bos op contrabas en Jos Dingelhoff op fluit openen zaterdag 20 november de 72ste expositie van Klas Vijf in Velp met een kort concert. Deze expositie is de 225e tentoonstelling van hedendaagse beeldende kunst van galeriehouder Guus Dijkhuizen in Velp.

Tijdens deze Grafiek Special toont de galerie grafisch werk van zeven kunstenaars: Agnes van Rijen, Francis Hoogland, Marjolein Terwindt, Wim Zurné, Adriaan van Esveld, John Hartjes en Ina Menalda. De expositie is tot en met Tweede Kerstdag te bewonderen en geopend op donderdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur en op zondag en beide kerstdagen van 13.00 tot 17.00 uur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.