Echtpaar Jansen 60 jaar getrouwd

RHEDEN – Zestig jaar geleden, op 15 november 1950, trad het echtpaar Jansen-van der Kracht in het huwelijk. Burgemeester Petra van Wingerden-Boers bezocht het echtpaar maandag om hen te feliciteren namens de gemeente Rheden. Ook kreeg het echtpaar een boek over de gemeente.

De heer Jansen werd in 1925 geboren in Giesbeek en mevrouw Jansen-van der Kracht in 1929 in Rheden. Het diamanten echtpaar ontmoette elkaar tijdens een dansavond bij Heckerman in De steeg. Sinds hun trouwdag woont het echtpaar in Rheden; korte tijd geleden berokken zij daar een aanleunwoning van Rhederhof.
De heer Jansen is altijd huis- en decoratieschilder geweest en mevrouw Jansen runde het gezin en hield van zwemmen. Gezamenlijk heeft het echtpaar altijd gezongen. De heer en mevrouw Jansen hebben drie kinderen, zeven kleinkinderen en drie achterkleinkinderen. Zij hopen nog lang van hun familie te mogen genieten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.