Scoutinggroep Vale Ouwe zoekt leiding

LOENEN – Scoutinggroep Vale Ouwe in Loenen is op zoek naar leiding voor de Bevers of Welpen op de zaterdagochtend en naar begeleiding van de vrijdagavondgroep. Verplicht iedere week hoeft niet, volgens rooster op toerbeurt is ook mogelijk. Scoutinggroep Vale Ouwe biedt een gezellig en enthousiast team (bestuur en leiding) waaruit men deel kan maken.

Scoutingleden en vrijwillige leid(st)ers zijn elke woensdag, vrijdag en zaterdag actief in het mooie clubhuis in het Lonapark. Actief met het programma van de dag. Elke week is dat weer anders. Een greep uit de activiteiten van dit jaar is onder andere meedoen aan de actie NLdoet, vossenjacht, herfstkransen maken, heksensoep maken, pizzaoven bouwen, touwbaantraject, fotoshoot, speurtocht, zomerkamp naar Ommen, Halloween, broodjes bakken boven vuur, sjorren, spelen rond het thema Junglebook en nog meer. Verder zijn er hele enthousiaste ouders die onlangs een nieuwe kampvuurplaats hebben gerealiseerd!
Wie het leuk vindt om bij scoutinggroep Vale Ouwe te komen, neemt contact op. Men kan altijd vrijblijvend een paar keer meedraaien met een opkomst.
Voor meer informatie kan men terecht bij info@scoutingloenen.nl. Bellen mag ook: 055-5051953.