Home / Doesburg / DWV in tv-studio

DWV in tv-studio

DOESBURG – Op maandag 8 November zijn 52 leden van DWV naar de TV Gelderland studio geweest. Ze waren rechtstreeks in de uitzending van het programma ‘Sparren’, om mee te dingen naar de titel van ‘De leukste club van Gelderland’.

Voor het grote aantal mensen waar ze mee gekomen waren waren kregen ze extra punten. DWV was in de studio een charme-offensief gestart door borden met foto’s van de gasten te laten zien en ook dit werd zeer gewaardeerd. Als ronde miss fungeerde Aniek Bloemendaal, zij is nationaal kampioen 100m. vrije slag bij de junioren. In het filmpje over DWV wat in de uitzending te zien was, kwam ook heel goed de komende Nieuwjaars-duik naar voren. Al met al was het een geslaagde TV opname en staat DWV eerste in het tussen klassement als De leukste club van Gelderland, met 15,6 punten. 

www.dwvdoesburg.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.