Drukbezochte museumtuin

DOESBURG – Afgelopen weekend waren er weer de open dagen bij museumtuin ‘t Olde Ras.
Zaterdag was het mooi weer en was het superdruk met kijkers en kopers uit binnen- en buitenland. Niet alleen mensen rondom Doesburg komen hier naar toe voor een bijzondere fruitboom, maar uit heel Nederland weten ze nu al de weg te vinden naar de museumtuin in Doesburg. En of dat nog niet genoeg is, komen er zelfs al mensen uit het buitenland om hier net dat éne rasboompje te kopen wat in hun land niet te krijgen is. Natuurlijk stonden binnen alle fruitsoorten uitgestald en bij een kraam konden de verschillende appels en peren ook daadwerkelijk geproefd worden.
Zondag was het weer niet erg aantrekkelijk, maar dat had op de belangstellende geen invloed, want ook op deze druilerige dag was het erg druk bij de museumtuin. De organisatie had zoals altijd alles weer uitstekend voor elkaar. Super mooi aangekleed en ook het hapje en drankje ontbraken niet. Een waar feest om hier eens te gaan kijken – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.