Home / Velp / Korfbalteam B1 Sios’61 zoekt teamgenoten

Korfbalteam B1 Sios’61 zoekt teamgenoten

VELP – Het B1 team van Velpse korfbalclub Sios’61 is op zoek naar versterking. Iedereen tussen de veertien en zestien jaar die korfbal een leuke en uitdagende sport vindt, is van harte welkom. Geïnteresseerden kunnen vier maal vrijblijvend meedoen met de kennismakingstraining. Van november tot en met maart wordt in sporthal De Dumpel in Velp getraind. Vanaf april wordt buiten getraind op sportpark Overhagen in Velp. De trainingsavonden zijn op dinsdag van 20.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur. De wedstrijden worden op zaterdag gespeeld.

Dinant Jansen Venneboer
Tel. 06 – 15947139
www.sios61.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.