Sinterklaas is er weer!

RHEDEN – Het was zaterdag druk aan de haven van Thomassen in Rheden. De menigte kinderen en ouders stond ‘vol verwachting’ de aankomst per boot van Sinterklaas gade te slaan.

En al die honderden kinderen met mama’s en papa’s en opa’s en oma’s hebben Sinterklaas weer hartelijk ontvangen aan de kade in Rheden. Van Bob de Bouwer-piet tot Pakjes-piet; allemaal waren ze er weer. Aan de kade begroette wethouder Harriet Tiemens van Rheden Sinterklaas en de pieten. Een lange wandeling langs de kinderen leverde de Goedheiligman vele tekeningen op en iedereen die dat wilde en durfde kreeg een handje van de Sint. Daarna ging de Sint met zijn gevolg het dorp Rheden in, om nog meer kinderen blij te maken. Zaterdag komt hij met zijn gevolg aan in de ondermeer Dieren, De Steeg, Laag-Soeren, Spankeren en Velp. Dat wordt een druk dagje aan de Veluwezoom – foto Martin de Jongh
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.