Home / Klarenbeek / Vrouwen van Nu activiteiten

Vrouwen van Nu activiteiten

KLARENBEEK – Het eerste uitje van de eetclub van de Vrouwen van Nu afdeling Hooiland-Klarenbeek-Apeldoorn is goed bevallen. De dames werden in het Cortenbosch College vriendelijk ontvangen door de leerlingen en zij hebben hen een lekker driegangen menu voorgeschoteld. Het samen eten krijgt daarom ook zeker een vervolg.

De klöskes hebben 1 december hun laatste handwerkmiddag van dit jaar. volgend seizoen wordt weer met iets nieuws begonnen. Woensdag 15 december is er voor alle leden gelegenheid om, onder leiding van tuinclub Klavertje Vier, een Kerststukje te maken.

Secr. Jenny de Beer, tel. 055 – 5336850
E-mail. vrouwenvannuhka@kpnmail.nl
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.