Home / Klarenbeek / Sinterklaas en Piet Piraat in Klarenbeek

Sinterklaas en Piet Piraat in Klarenbeek

KLARENBEEK – Nadat in de ochtend al wat Zwarte Pieten in de Klarenbeekse winkels waren gesignaleerd, was het afgelopen zaterdagmiddag dan eindelijk zover; Sinterklaas arriveerde in Klarenbeek, met paard en wagen bij het Dokter Blok plantsoen. Daar werd hij welkom geheten door vele kinderen, ouders en opa’s en oma’s.

Vervolgens vertrok er een bonte stoet, voorop gegaan door Muziekvereniging Klarenbeek, door het dorp. Bij vertrek viel er een aantal druppels, maar het bleef daarbij en werd droog Dinner Meeting en Partycenter De Nieuwe Zweep bereikt. Daar binnen begon het grote kinderfeest, mede mogelijk gemaakt door de Klarenbeekse Ondernemers Vereniging, pas echt. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.