Sinterklaas en Piet Piraat in Klarenbeek

KLARENBEEK – Nadat in de ochtend al wat Zwarte Pieten in de Klarenbeekse winkels waren gesignaleerd, was het afgelopen zaterdagmiddag dan eindelijk zover; Sinterklaas arriveerde in Klarenbeek, met paard en wagen bij het Dokter Blok plantsoen. Daar werd hij welkom geheten door vele kinderen, ouders en opa’s en oma’s.

Vervolgens vertrok er een bonte stoet, voorop gegaan door Muziekvereniging Klarenbeek, door het dorp. Bij vertrek viel er een aantal druppels, maar het bleef daarbij en werd droog Dinner Meeting en Partycenter De Nieuwe Zweep bereikt. Daar binnen begon het grote kinderfeest, mede mogelijk gemaakt door de Klarenbeekse Ondernemers Vereniging, pas echt. – Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.