Home / Eerbeek / Sint arriveert in Eerbeek

Sint arriveert in Eerbeek

EERBEEK – Ondanks een extreem drukke dag, nam Sinterklaas zaterdag tóch uitgebreid de tijd om een bezoek aan Eerbeek te brengen.

De Goedheiligman was ’s ochtends in Harderwijk aan land gekomen en nam daarna fluks de trein naar Eerbeek. De stoomtrein, uiteraard, zoals de oude bisschop ook nog steeds in een stoomboot vaart. En dat hij zich verplaatst op een paard hoort ook helemaal bij dat ouderwetse beeld, maar dat is voor de kinderen anno 2010 nog steeds heel gewoon. Burgemeester Joosten sprak enkele warme woorden van welkom tot de bejaarde weldoener, maar die had toch vooral oog voor de kinderen. Want voor hén komt hij immers ieder jaar weer naar Nederland. Het onthaal door de Eerbeekse jeugd was warm en uitbundig. En het bleef zelfs even droog. In het zelfde weekend kwamen Sint en zijn gevolg ook nog aan in ondermeer Beekbergen, Brummen en Klarenbeek.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.