Prins Tonnie den Eerste

EERBEEK – In Spoorzicht in Eerbeek, de residentie van carnavalsvereniging de Dwarsliggers, werd zaterdag de Pronkzitting gehouden en volgens traditie de nieuwe Prins gepresenteerd. Tijdens een schaduwen spel waarbij iedereen steeds weer op het verkeerde been werd gezet, kwamen uiteindelijk de nieuwe hoogleden naar voren.

Prins Tonnie den Eerste, Prinses Nancy, Adjudant Henk en Hofdame Corrie gaan het komende seizoen alle Dwarsliggers van Eerbeek en Hall en zij die het carnaval een warm hart toe dragen, voorgaan met de leuze helemaal los en zonder gezeur, goan wie samen ’t Carnaval deur. Prins Tonnie den Eerste is sinds 1991 lid van de vereniging en van de Raad van Elf. Prinses Nancy en Hofdame Corrie zijn al jaren actief met de begeleiding van de jeugdraad.

Zusterverenigingen ’t Sleutelveugeltjen en De Grasveters waren compleet met hun hofhouding aanwezig op deze feestelijke avond. Het programma van deze Pronkzitting was in strakke handen van President Jan en werd opgeluisterd met diverse optredens van de dansgardes van de Dwarsliggers, Orkest Backlight.
Zondagmiddag werd de Pronkzitting voor de jeugd gehouden; Patrick is Jeugdprins, leon Jeugdadjudant en Sterre en Nadine zijn Hofdame. Hun carnavalsleus voor dit jaar is: met een 11 in het jaartal wordt het een grandioos carnaval. – Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.