Home / Eerbeek / ANBO Eerbeek bakt ze bruin

ANBO Eerbeek bakt ze bruin

EERBEEK – De ANBO afdeling Eerbeek is in de nacht van donderdag op vrijdag begonnen met haar jaarlijkse oliebollenactie. Zij begonnen, met medewerking van twee mensen van SHE, om 01.00 uur met het maken van het beslag zodat een uur later de eerste zes oliebollenbakkers, twee inpakkers en een teller konden beginnen aan de grote klus: 10.000 oliebollen bakken.

Het werd een gezellige nacht met in de ochtend een heerlijk kopje soep met broodjes om wakker te blijven. Om 08.00 uur werd het team afgelost door de tweede bakploeg die het karwei afrondde. Op het moment van overname waren er 4600 oliebollen gebakken; deze werden vervoerd naar het Enkhest in eerbeek. Daar waren de appelbeignets ook al gearriveerd.
Inmiddels waren vele vrijwilligers ter plaatse en verspreid over vijftien auto’s ging een ieder zijn wijk in om de heerlijkheden huis-aan-huis te verkopen. Tien oliebollen of vijf appelbeignets voor 5 euro.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.