Onderscheidingen brandweer Doesburg

DOESBURG – Tijdens de jaarlijkse feestavond van brandweer Doesburg, is een aantal onderscheidingen en diploma’s uitgereikt. Onder andere een vrijwilligersmedaille voor 12 ½ en maar liefst 25 jaar trouwe dienst bij de brandweer en voor behaalde diploma’s in het afgelopen jaar.

Waarnemend burgemeester Ella Schadd-de Boer reikte de onderscheidingen met de daarbij behorende versierselen uit. Ze roemde deze brandweermensen om hun inzet, die als vrijwilligers bezig zijn te waken over de veiligheid van alle Doesburgers. “Niet een uurtje in de week, maar 24 uur per dag 7 dagen per week inzetbaar zijn zodra de pieper gaat, dat mag wel degelijk beloond worden en ook de achterban thuis heeft hier veel mee te maken zodat zij ook een bloemetje verdiend hebben”, aldus Schadd.
Na alle officiële zaken was het tijd om het glas te heffen en een hapje te nuttigen. Echter, zoals het altijd goed geregeld is, was er een ploeg die geen alcohol dronk, want zij waren inzetbaar als er toch nog een oproep zou komen.

Foto:
De decorandi met postcommandant, commandant en burgemeester – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.