Home / Doesburg / De Nieuwjaarsduik in Doesburg komt er weer aan

De Nieuwjaarsduik in Doesburg komt er weer aan

DOESBURG – De Doesburgse Watersport Vereniging (DWV) en Breedtesport zijn weer volop bezig met de voorbereidingen van de Nieuwjaarsduik op 1 januari om 12.00 uur aan de tribunekant van de IJsselkade in Doesburg. Ook dit jaar worden weer veel deelnemers en toeschouwers verwacht. Het thema van deze Nieuwjaarsduik is Begin 2011 met een duik voor jezelf.

De vrijwilligers zijn er klaar voor, de vergunningen voor het evenement zijn verleend, de sponsors hebben hun medewerking toegezegd, de duik is weer door Unox erkend, kortom: de Nieuwjaarsduik komt er aan. Het wel of niet doorgaan van de duik wordt niet bepaald door de kou. Mocht de kade onder water komen te staan, dan gaat de Nieuwjaarsduik niet door. Na de duik is er erwtensoep, koffie en gezellige muziek.

Paul Hamer, tel. 06 – 53712269
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.