De Nieuwjaarsduik in Doesburg komt er weer aan

DOESBURG – De Doesburgse Watersport Vereniging (DWV) en Breedtesport zijn weer volop bezig met de voorbereidingen van de Nieuwjaarsduik op 1 januari om 12.00 uur aan de tribunekant van de IJsselkade in Doesburg. Ook dit jaar worden weer veel deelnemers en toeschouwers verwacht. Het thema van deze Nieuwjaarsduik is Begin 2011 met een duik voor jezelf.

De vrijwilligers zijn er klaar voor, de vergunningen voor het evenement zijn verleend, de sponsors hebben hun medewerking toegezegd, de duik is weer door Unox erkend, kortom: de Nieuwjaarsduik komt er aan. Het wel of niet doorgaan van de duik wordt niet bepaald door de kou. Mocht de kade onder water komen te staan, dan gaat de Nieuwjaarsduik niet door. Na de duik is er erwtensoep, koffie en gezellige muziek.

Paul Hamer, tel. 06 – 53712269