Boom dreigt te vallen

DOESBURG – Vrijdagmiddag rond vijf uur werd er op de Molenveldsingel in Doesburg een boom ontdekt die gevaarlijk stond te wiebelen. Na overleg werd besloten een noodkap toe te passen, aangezien de boom los kwam uit de grond en dit vanwege de harde wind toch gevaarlijk werd.
De brandweer van Doesburg mocht deze klus klaren met behulp van de hoogwerker uit Dieren. Het zagen van de boom werd door buurtbewoners gadegeslagen en de brandweer werd door een buurtbewoner van heerlijke koffie voorzien, wat gezien de kille temperatuur zeer welkom was. Na bijna twee uur hard gewerkt te hebben was de klus geklaard en konden de brandweermensen huiswaarts keren om snel om te kleden, want om half acht werden ze voor de jaarlijkse feestavond op de kazerne verwacht.
Druk was het deze dagen zondermeer, want donderdagmiddag werd er nog een woningbrand gemeld op de Baerkenstraat. Dit liep goed af, want het betrof een pan die op het vuur was blijven staan. De aanwezige twee honden werden door de brandweer als eerste in veiligheid gebracht. Donderdagavond rukten ze uit voor wateroverlast op de Grutterstraat waar wederom kelders onder water waren gelopen. Dit laatste zal nog wel vaker voorkomen gezien de werkzaamheden in het Noordelijk Molenveld en de afvoeren die nog steeds niet op orde zijn –foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.