Ambachtelijk Rondje van DELS

DIEREN – De leden van ondernemersvereniging DELS hebben een heerlijke culinaire avond achter de rug. In het Dierense restaurant Tijd genoten ze vorige week van een avond die geheel was ingevuld door eigen leden en hun producten.

De keukenbrigade van Tijd had er de handen vol aan – zie maar eens zestig gerechten in één klap smaakvol op de borden te krijgen – maar het resultaat was beslist zéér de moeite waard. Elf ondernemers, uiteraard allemaal leden van DELS, zorgden voor de ingrediënten: wijn van Domein Hof te Dieren, brood van Samberg, koffie van de Koffiethuiswinkel, vis van Visgilde Dieren, vlees van Keurslager Van der Horst en groente en fruit van Bosveld. En dat alles in een toch al fraai en sfeervol etablissement, dat met bloemen van de Aalsmeerse Bloemenhal en Roosmarij extra feestelijk was aangekleed. Zelfs de muziek kwam van eigen leden en was in handen van Faya. RTNL reclametechniek zorgde voor de werving en organisatie en met z’n allen bezorgden ze de gasten een geweldige avond, die volledig en vlot volgeboekt was. Maar geen nood, op donderdag 25 november is er voor DELS-leden een herkansing om een avond heerlijk te genieten van een Ambachtelijk Rondje en om de onderlinge contacten te onderhouden – foto Han Uenk
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.