Home / Bronkhorst / Brummen ontvangt Sinterklaas

Brummen ontvangt Sinterklaas

BRUMMEN – Met veel enthousiasme is Sinterklaas zondag op het Brummense Marktplein ontvangen door jeugdig Brummen. Ook burgemeester Niels Joosten trotseerde de regen en heette de Goedheiligman daar welkom. De kinderen zongen zich intussen de longen uit het lijf en trokken in een lange stoet achter de bejaarde bisschop en zijn gevolg van Zwarte Pieten aan, naar Concordia. Daar vond de traditionele ‘balkonscene’ plaats en beloofde de Sint dat ook alle kinderen van Brummen hun schoen mochten zetten – foto Han Uenk
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.