Home / Beekbergen / Sint per trein in Beekbergen

Sint per trein in Beekbergen

BEEKBERGEN / LIEREN – Het heet station Beekbergen, maar ligt eigenlijk in Lieren. Vandaar dat Sinterklaas zaterdag feitelijk in twee dorpen tegelijk was. Handig, want de oude baas is in deze tijd altijd al zo druk. Al op de zaterdag dat hij in Nederland arriveerde, nam hij de stoomtrein van de VSM, om daarmee Beekbergen en later ook Eerbeek te bezoeken. Op het station Beekbergen waren honderden kinderen met hun ouders of grootouders present om de Goedheiligman welkom te heten. Na een welkomstwoord en ontvangst namens de gemeente, vertrokken Sint en zijn gevolg naar Beekbergen, waar nog een audiëntie voor alle kinderen volgde – foto Han Uenk
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.