Lampionnenfeest Daalhuizen Velp

VELP – Ondanks de vele meldingen van afgelaste tochten in heel Nederland, ging het feest op de dag van Sint Maarten in de wijk Daalhuizen door. De organisatoren, Belangenvereniging Daalhuizen-Velp en Wijkvereniging Daalhuizen-Oost, besloten hiertoe omdat de weersomstandigheden rond 18.00 uur redelijk waren.
Van basisschool ‘De Arnhorst’ mocht het geplande verhaal van Arline en het zingen van Anne en Floor, binnen in de school plaatsvinden. Aan het einde van het verhaal ging de mantel van Sint Maarten met een zwaard in tweeën, als symbool van het delen. Hierna zongen Anne en Floor onder begeleiding van gitarist Walter (foto) met de aanwezige kinderen bekende Sint Maarten liedjes. Zo konden de kinderen alvast oefenen voordat ze langs de deuren gingen. Ondanks het slechte weer lieten 70 kinderen met ouders zich niet weerhouden. Na een half uur werd het echt te slecht, maar hadden de kinderen inmiddels een aardige hoeveelheid snoep verzameld en gingen de meeste naar huis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.