Doesburger aangehouden na vernieling en mishandeling

DOESBURG – De politie heeft op zaterdagmiddag in Doesburg een 31-jarige inwoner van die plaats aangehouden op verdenking van vernieling en mishandeling. Hij bleek doorgedraaid en moest met behulp van pepperspray worden overmeesterd.

Rond 12.00 uur ontving de politie de melding dat de Doesburger aan het doordraaien was in zijn woning. Toen agenten bij de woning aankwamen, was de man al verdwenen. Volgens omstanders zou hij de wijk zijn ingelopen. Bij de woning troffen de agenten een 29-jarige Arnhemmer aan die verklaarde zojuist te zijn geslagen door de Doesburger. Ook zou zijn auto zijn vernield.
Agenten hebben in de wijk naar de 31-jarige uitgekeken. Toen zij hem aantroffen en vervolgens wilden aanhouden, wilde de man niet meewerken en probeerde geweld tegen de agenten te gebruiken. Vervolgens rende hij er vandoor. Na korte achtervolging wisten de agenten de man te overmeesteren en hem aan te houden. Hierbij is pepperspray gebruikt. De Doesburger is voor nader onderzoek ingesloten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.