Consternatie bij aankomst Sint

DOESBURG – Al vroeg stonden er honderden kinderen met ouders en grootouders op de kade bij de Ijssel in Doesburg te wachten op de aankomst van Sint Nicolaas.

Echter, het ging niet allemaal van een leien dakje. Jaap Loonen oefende met de kinderen de liedjes en toen kwamen er een grote bus en vrachtwagen de kade opgereden. Mark ten Dolle grondverzet had opdracht gekregen de kade opnieuw te straten en dat moest nù gebeuren. Maar… de Sint was al in aantocht, hoe moest dat nu? Na overleg met de gemeente mocht het een uurtje uitgesteld worden. Gelukkig, net op tijd waren ze weer weg. Maar het volgende drama kondigde zich al weer aan, een zwarte Piet viel van de boot in het water vlakbij de kade. Gelukkig was de brandweer met een boot aanwezig en die viste gauw de Piet uit het water. Het brandweerbusje kwam met loeiende sirenes de kade op om de Piet in veiligheid te brengen. Toen bleek ook nog dat Sint niet op de boot was, maar gelukkig kwam er een tweede boot aan waar de Sint wel op zat. Na al deze gebeurtenissen kon de Sint veilig in Doesburg ingehaald worden en kon hij de kinderen begroeten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.