B2-team keurig geknipt

DIEREN – Een invasie van kapsters, op zaterdag 13 november in de kantine van voetbalvereniging Gazelle Nieuwland in Dieren. De missie van de dames: alle spelers van het B2-elftal knippen. Dat team wordt namelijk gesponsord door Haarmode Diana in Dieren.

Twee jaar geleden stak Haarmode Diana, gevestigd aan de Van der Duyn van Maasdamstraat in Dieren, de jongens in nieuwe tenues. Daarbij werd de belofte gedaan dat de teamleden zich een keer gratis mochten laten knippen.
Eigenares Diana Roodakker nam samen met haar medewerksters Chantal, Ellen en Saskia alle spelers plus de beide trainers (Harrie Harmsen en Sandy van Leeuwen) vakkundig onder handen in het gezellige clubhuis van Gazelle Nieuwland. Onder het toeziend oog van de kantinebezoekers werden de heren gekortwiekt. Beetje onwennig was het voor de meeste spelers wel om zo te worden bekeken, maar ze sloegen zich er manmoedig doorheen. En zo’n gratis knipbeurt is natuurlijk mooi meegenomen.
Aan het slot van de knipsessie kwamen ook spuitbussen met haarverf in de clubkleuren (geel en blauw) tevoorschijn. Verscheidene jongens gingen met geverfd haar naar huis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.