Nieuwe expositie bij ’t Arthuus

LOENEN – Galerie ’t Artuus toont van 19 november tot en met 19 januari 2011 een nieuwe expositie. Chris Hendriks exposeert met brons; de vissersplaatsjes aan de kust van Bretagne met op het strand liggende scheepswrakken inspireerde hem.
Lisbeth Petersen exposeert met haar schilderijen. De Deense kunstenares kiest voor abstractie, creëert in haar schilderijen een wereld van fragmenten. Marrie de Boer exposeert met keramiek. De beelden worden meestal gekenmerkt door fragiele, speelse, vrije vormen, vaak uitgebeeld als mens- en dierfiguren. Mieke Diekmann exposeert met bronzen en schilderijen met een diepere symboliek; die vaak niet meteen in het oog springt. De toeschouwer kan er zijn eigen verhaal in ontdekken.
De Beeldentuin is nu gesloten.

Workshop Gemengde Technieken

Galerie ’t Arthuus in Loenen houdt een Workshop Gemengde Technieken in twee dagdelen op 10 en 24 januari 2011 van 09.30 tot 12.00 uur. De kosten voor deze schilderscursus bedragen 85 euro

www.arthuus.nl
Tel. 055 – 5050623
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.