Toneeluitvoering door K.D.O.

EERBEEK – Toneelvereniging K.D.O. uit Eerbeek is druk aan het repeteren om het blijspel Tortelduifjes en ouwe kraaien van Maurits Keyzer goed in te studeren. De repetities worden gehouden in ’t Enknest aan de Enkweg 24b in Eerbeek, het eigen clubgebouw van de toneelvereniging, op maandag van 19.30 tot 22.00 uur.

De uitvoeringen vinden plaats op 10 en 11 december om 19.30 uur in zaal Spoorzicht. De zaal is om 19.00 uur open. De kosten bedragen 5,50 euro en 65-plussers en kinderen betalen 4,50 euro. Kaarten kosten in de voorverkoop respectievelijk vijf en vier euro en zijn verkrijgbaar bij Primera aan de Loenenseweg 6C, bij Babs Boomer Kinderkleding aan de Molenstraat 9 en bij mevrouw Derksen aan de Enkweg 21.
De vereniging is ook op zoek naar nieuwe spelers en speelsters. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Joke Brouwer via tel. 06 – 27401849.