De première van de Jungleboeken

ZUTPHEN / DOESBURG – Op 21 november vindt in de Hanzehof in Zutphen de première plaats van de nieuwe muziektheatervoorstelling De Jungleboeken. Een even vrolijk als spannend verhaal met zang, dans en teksten gebaseerd op de beroemde verhalen van Rudyard Kipling. Meer dan een eeuw geleden schreef Kipling zijn wereldberoemd geworden Jungleboeken. Twee boeken met een reeks verhalen over dieren en mensen in de Indische Jungle. Bijna iedereen kent uit deze twee bundels de avonturen van Mowgli het mensenkind dat, op de vlucht voor Shere Kahn de tijger, door wolven wordt opgevoed.

 

Stichting Kalmoes en Kaneel, die zich tot doel stelt oude teksten opnieuw bij een jong publiek onder de aandacht te brengen, produceert op grond van deze verhalenbundels een bijzondere theatervoorstelling die vanaf 21 november 2010 langs de zes Achterhoekse Schouwburgen zal reizen.

De voorstellingen zijn allemaal op zondagmiddagen om 14.30 uur, zodat met de hele familie genoten kan worden van deze prachtige voorstelling:

 

21 november 2010, 14.30 uur: Hanzehof in Zutphen
28 november 2010, 14.30 uur: Musiater in Zevenaar
23 januari 2011, 14.30 uur: Amphion in Doetinchem
 

 

Conny Bos via tel. 0315-330485 

www.kalmoesenkaneel.nl

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.