Innerwheel steunt SOS Kayamandi

VELP – De dames van serviceclub Innerwheel Arnhem Rijn IJssel hebben een jaar lang actie gevoerd voor de kinderen die wonen in township Kayamandi in Zuid-Afrika. Woensdag 10 november werd symbolisch een bedrag van 4375 euro overhandigd door Janne Meijer.

Dit geldbedrag werd opgebracht door het organiseren van onder andere bridgerives, een filmvoorstelling, de Koninginnedag en door de verkoop van wenskaarten. De Stichting SOS Kayamandi besteedt het geld aan twee projecten; middels het broodproject krijgen 900 kinderen dagelijks twee boterhammen met pindakaas. Het weeshuisproject financiert de zorg voor een aantal weeskinderen en hun pleegouders. Binnenkort gaat er een tweede weeshuisproject van start in een nabijgelegen township.

www.sos-kayamandi.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.