40 jaar vrijwilliger bij De Zonnebloem

VELP / ROZENDAAL – Mevrouw G.T. de Lange – Sloot was onlangs 40 jaar vrijwilligster bij De Zonnebloem afdeling Velp en Rozendaal en kreeg daarom het gouden Zonnebloem-insigne uitgereikt door de voorzitter van het Provinciaal Bestuur van De Zonnebloem, mevrouw M.L. van der Lubbe – Van de heijden.

Naast haar taak als vrijwilligster heeft zij ook diverse functies binnen het bestuur bekleed. Naar eigen zeggen heeft zij dit altijd met heel veel plezier gedaan en is ze voorlopig niet van plan om hiermee te stoppen.
Hierna was het de beurt aan de voorzitter van het bestuur van De Zonnebloem Regio Veluwezoom om mevrouw De Lange- Sloot toe te spreken. Onder het genot van een hapje en drankje zijn er, samen met vrijwilligers van de plaatselijke Zonnebloem afdeling Velp en Rozendaal, vele herinneringen opgehaald.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.