Home / Velp / 40 jaar vrijwilliger bij De Zonnebloem

40 jaar vrijwilliger bij De Zonnebloem

VELP / ROZENDAAL – Mevrouw G.T. de Lange – Sloot was onlangs 40 jaar vrijwilligster bij De Zonnebloem afdeling Velp en Rozendaal en kreeg daarom het gouden Zonnebloem-insigne uitgereikt door de voorzitter van het Provinciaal Bestuur van De Zonnebloem, mevrouw M.L. van der Lubbe – Van de heijden.

Naast haar taak als vrijwilligster heeft zij ook diverse functies binnen het bestuur bekleed. Naar eigen zeggen heeft zij dit altijd met heel veel plezier gedaan en is ze voorlopig niet van plan om hiermee te stoppen.
Hierna was het de beurt aan de voorzitter van het bestuur van De Zonnebloem Regio Veluwezoom om mevrouw De Lange- Sloot toe te spreken. Onder het genot van een hapje en drankje zijn er, samen met vrijwilligers van de plaatselijke Zonnebloem afdeling Velp en Rozendaal, vele herinneringen opgehaald.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.