PAK komt met voorstellen nieuwbouw

ROZENDAAL – PAK Rozendaal geeft in een notitie over De Del kaders aan voor nieuwbouw van de school, woningen en de sportvoorziening in deze nieuw te bouwen wijk. Met de notitie wil de partij duidelijk maken welke items zij bij de realisatie van deze wijk belangrijk vindt.

Fractievoorzitter Anton Logemann maakte bij de algemene beschouwingen in de gemeenteraad duidelijk welke uitgangspunten zijn fractie van belang vindt bij de nieuwbouwplannen in Rozendaal.
Het PAK streeft naar een veilige school en woonwijk; dat houdt in 80 kilometer per uur op de snelweg en geen school en woningen binnen een afstand van 100 meter van de snelweg. Het PAK wil daarnaast dat de geluidsoverlast van de snelweg wordt aangepakt. De 100 meter-zone vanaf de snelweg kan worden benut voor onder meer parkeerplaatsen, bij de sportvoorziening is plaats voor een speelplek voor de oudere jeugd (bijv. een skatebaan), Het PAK wil dat de nieuwe woonwijk een duurzame wijk wordt zodat Rozendaal zich weer in ‘the picture’ plaatst en PAK is voor een veilig fietspad en trottoir tussen de nieuwe wijk en De Kapellenberg. De notitie is via de website te raadplegen www.rozendaal.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.