Trimclub Libelle bestaat 40 jaar

HALL – In de jaren 70 hebben de dames Corry Liefhebber en Dinie Bello het initiatief genomen een club op te richten waarbij fanatiek aan lijf en leden gewerkt moest worden. Aan hen is de door Martha Beker bedachte naam Trimclub Libelle in Hall ontleend. 22 dames gaven hier destijds gehoor aan en de start van de trimclub was een feit.

In de beginjaren werd getrimd in de grote zaal van Bello en op het voetbalveld van SHE. Later is de gymzaal verhuisd naar de gymzaal van basisschool de Vossestaart. Nog steeds is de club volop in beweging. Momenteel telt de club zeventien dames in de leeftijd tussen de 30 en 60 jaar. Iedere woensdag werken zij zich flink in het zweet, onder deskundige leiding van Ina Bosch en Marianne Bisseling.
Met een gezellig avondje hebben de dames het 40-jarig jubileum van de club al gevierd. De club kan altijd nieuwe leden gebruiken, geïnteresseerden kunnen op woensdag van 20.00 tot 21.00 uur gerust komen kijken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.